Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини
Загальні новини

У Шепетівці пройшов День довкілля

img_3236Щороку, в третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля, який було встановлено Указом Президента України від 6.серпня 1998 року № 855/98.

Сьогодні в Шепетівці було проведено ряд акцій, у ході яких було прибрано декілька стихійних звалищ та частково розчищено річку Гуску неподалік пам'ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 рр.

На толоку вийшли працівники виконавчого комітету, депутати Шепетівської міської ради, волонтери та громадськість. Загалом в заходах взяло участь 70 працівників виконавчого комітету, зокрема, 19 начальників відділів і управлінь виконавчого комітету, 3 заступники та міський голова Михайло Полодюк. Із запрошених 34 депутатів міської ради на толоку вийшло восьмеро: Валентина Прохорчук, Інна Сікора (ВО «Батьківщина»), Богдан Одуд, Ігор Волоткевич, Петро Холява, Михайло Верхогляд, Тамара Герасимчук (ВО «Свобода»), Микола Кикоть (Аграрна партія України).

З 9:00 до 13:00 прибирання проводилося на території хлібозаводу в районі вулиці Залізничної, в лісосмузі біля загальноосвітньої школи № 8, під судиківським мостом та на вулиці Шептицького прибирали від сміття русло річки Гуска та територію навколо.

Детальніше...
 

Шепетівське відділення Славутської ОДПІ повідомляє

podatkovaВнесено зміни до Положення про форму і зміст розрахункових документів

Шепетівське відділення Славутської ОДПІ ГУ ДФС у Хмельницькій області звертає увагу керівників органів місцевого самоврядування та керівників суб'єктів господарювання, що наказом Міністерства фінансів України від 19.02.2018 № 288, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 14.03.2018 за №293/31745 (далі - Наказ № 288), внесено зміни до Положення про форму та зміст розрахункових документів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 21.01.2016 №13, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 11.02.2016 за №220/28350 (далі – Положення № 13).

Детальніше...
 

Відбулось засідання виконавчого комітету

img_299619 квітня відбулось засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради під головуванням міського голови Михайла Полодюка. На порядок денний винесено 24 питання.

На початку засідання члени виконавчого комітету розглянули питання містобудування та архітектури, питання переведення дачних будинків, що відповідають державним нормам, у жилі будинки та питання благоустрою міста.

Наступними рішеннями виконавчий комітет підтиримав проект рішення про ведення обліку дітей шкільного віку міста і учнів. Відповідальним за створення і оновлення реєстру (бази данних) дітей шкільного віку міста визначив управління освіти Шепетівської міської ради, а обліку учнів – заклади середньої освіти. Також було затверджено форму ведення реєстру на кожний рік народження.

Детальніше...
 

Спецтехніка очищає дороги від бруду

img_2974За домовленістю між міськими головами Хмельницького та Шепетівки укладено угоду про оренду автомобіля-пилососа «Глобус» для прибирання вулиць міста.

Сьогодні техніка розпочала роботу на вулиці В.Котика, Старокостянтинівському шосе та працюватиме на усіх центральних вулицях Шепетівки з твердим покриттям.

Весь бруд та непотріб комунальники прибирають як вручну, так і за допомогою пилососа «Глобус». Техніка їде за відповідним маршрутом.

Бруду за зимовий період на автошляхах накопичилися багато. Протягом зими комунальники висипали на дороги майже 2,5 тисяч тонн протиожеледної суміші. Тепер усю цю суміш необхідно прибрати.

Детальніше...
 

Стань учасником Всеукраїнської теренової гри "Гурби-Антонівці"!

17308905_1289147687786993_4333380587024098026_nЗапрошуємо Вас взяти участь або ж допомогти в поширенні інформації про Всеукраїнську теренову гру "Гурби-Антонівці", яка відбудеться з 28 квітня по 01 травня 2018 року на межі Тернопільської та Рівненської областей.

Що це?

Учасники діляться на дві команди (курені), кожен з куренів має свій прапор і нарукавні пов'язки відповідного кольору. Гра відбувається на терені – велика промаркована територія (20 км2), на місці найбільшого бою УПА проти військ НКВС, що відбувся у 1944 році, починається опівночі і триває 60 годин. Курені "воюють" за прапори, проводять розвідку, сходяться в "бою" (зірвав пов'язку -забрав "життя", яке відновлять згодом).

Де і коли?

На межі Тернопільської та Рівненської областей, 28 квітня – 01 травня.

Детальніше...
 

Шепетівський Центр ПМСД відмовив шепетівчанам у надані ліків, необхідних для життя

piluli-e14798162373006 квітня міський голова Михайло Полодюк провів прийом громадян з особистих питань. До нього звернулися шепетівчани, яким відмовили в отриманні ліків у Центрі первинної медико-санітарної допомоги, що розміщується в приміщеннях Центральної районної лікарні.

Зокрема, звернулася обурена мама з причини не надання її дитині препарату методжект. Вона звернулися до міського голови щодо виділення коштів на ліки для довготривалого лікування неповнолітньої доньки, у якої виявили злоякісну пухлину. Лікування дорого вартісне і потребує суми 500 грн. на тиждень. Також до міського голови звернувся шепетівчанин із скаргою на відсутність в ЦПМСД медичного препарату гідроксікармід, який він отримував до цього уже п'ять років по безкоштовному рецепту. Зі слів мешканця Шепетівки йому відмовили з причини відсутності ліків. При цьому замість того, щоб знайти вихід з цієї ситуації (пояснити чому кошти з Державного бюджету не виділено, чи то хто з відповідальних працівників ЦПМСД не вчасно подав заявку на ці ліки, чи просто не дотримались термінів). Замість цього людям відповідальні особи повідомляють, щоб ті йшли до міської ради, мовляв там уже створили свій медичний центр, то нехай і гроші дають.

Детальніше...
 


Сторінка 1 з 462

     Споживчий ринок       

      mvs