Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Про організацію виконання невідкладних заходів з уточнення даних військового обліку та забезпечення мобілізації

Про організацію виконання невідкладних заходів з уточнення даних військового обліку та забезпечення мобілізації


Україна
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ  КОМІТЕТ ШЕПЕТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

    04. 03.  2014 року                          м.Шепетівка                                № 19
       

Про організацію виконання невідкладних
заходів з уточнення  даних військового
обліку та забезпечення мобілізації


       
    Відповідно до ст.36 Закону України «Про мiсцеве самоврядування в Українi», статей 17, 18, 21 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», виконавчий комiтет Шепетiвської мiської ради
    ВИРIШИВ:
   
    1. Військовому комісару Шепетівсько-Полонського об’єднаного міського військового комісаріату, з метою забезпечення виконання завдань особливого періоду щодо організації виконання невідкладних заходів з уточнення даних військового обліку та забезпечення мобілізації, спланувати та затвердити першочергові заходи щодо уточнення військового обліку військовозобов’язаних, транспортних засобів національної економіки, забезпечення їх оповіщення, збору та призову (поставки) при оголошенні мобілізації.
    2.  При оголошенні Указу виконуючого обов’язки Президента України про  мобілізацію:
    2.1. Військовому комісару Шепетівсько-Полонського ОМВК привести в повну
готовність пункт управління мобілізацією (м.Шепетівка, вул. К.Маркса,45) для забезпечення управління проведенням мобілізаційних заходів в особливий період.
    2.2. Для здійснення керівництва мобілізаційними заходами на території міста в особливий період передбачити прибуття на пункт управління мобілізацією першого заступника міського голови.
    2.3. Начальнику Шепетівського цеху телекомунікаційних послуг №20 Хмельницької філії ВАТ “Укртелеком” надати в групу контролю військового комісаріату  додаткові телефонні номери міжміського зв’язку та  забезпечити безперебійну роботу телефонних каналів  м. Шепетівка в особливий період при проведенні мобілізації.
    2.4. У випадку відсутності телефонного зв’язку з військовим комісаріатом, підтримання зв’язку здійснювати через уповноважених виконавчого комітету Шепетівської міської ради та посильних;
    2.5. Виконавчому комітету Шепетівської міської ради після отримання відповідного сигналу з військового комісаріату викликати адміністрацію, підготувати до роботи та розгорнути пункт управлiння та контролю, встановити цілодобове чергування.
    2.6. Керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування, виділити необхідну кількість автотранспорту для перевезення військовозобов’язаних  на пункт управління мобілізацією (м.Шепетівка, вул. К.Маркса,45)
    3. Начальнику Шепетівського міського відділу УМВС України в Хмельницькій області погодити з військовим комісаріатом питання:
    - оповіщення військовозобов’язаних у вихідні та святкові дні в місцях масового відпочинку;
    - виділення працівників міліції для надання допомоги в розшуку військовозобов’язаних та доставки їх на  пункти збору;
    - виділення нарядів міліції на період роботи пунктів попереднього збору військовозобов’язаних і техніки для організації їх охорони та підтримання на них дисципліни і порядку;
    - виділення наряду міліції для охорони пункту управління військового комісаріату;
    - виділення наряду міліції для охорони зброї та боєприпасів.
     3.1. У взаємодії з начальником Хмельницького зонального відділу військової служби правопорядку та місцевими органами виконавчої влади  організувати дорожньо – комендантську службу на території відповідальності із забезпечення безпеки дорожнього руху на визначених маршрутах подачі мобілізаційних ресурсів спільним супроводженням колон, виставленням постів регулювання на маршрутах висування військ (на перехрестях доріг, на початку і закінченні населених пунктів), охорону шляхів підвозу та евакуації, проведення технічного огляду та контроль за укомплектованістю автомобільного транспорту.
    4.  Головному лікарю центральної районної лікарні  :
    4.1. Виділити для медичного забезпечення у період проведення мобілізаційних заходів на пункт управління мобілізацією (м.Шепетівка, вул. К.Маркса,45) групу  медичних працівників та укомплектувати їх необхідними засобами для проведення медичних оглядів, а також два медпрацівники для проведення профілактичних щеплень.
    Термін прибуття лікарів через 10 годин з моменту отримання розпорядження.
    Медичним працівникам прибути на автомобілі  ЦРЛ, який залишається у розпорядженні начальника  медичного  відділення.
    4.3. На базі Шепетівської центральної районної лікарні, створити пункти надання медичної допомоги.
    5.  Начальнику Шепетівського цеху телекомунікаційних послуг №20 Хмельницької філії ВАТ “Укртелеком” та директору ТРК "Шанс" забезпечити оголошення по місцевому радіомовленню та телебаченню наказу військового комісара Шепетівсько-Полонського ОМВК “Про оголошення мобілізації” протягом однієї години з моменту його вручення.
    6. Редактору газети “Шепетівський вісник” « День за днем»  забезпечити випуск позачергового номера газети з опублікуванням наказу військового комісара Шепетівсько-Полонського ОМВК “Про оголошення мобілізації”.
    7.   Контроль за виконанням даного розпорядження  залишаю за собою.
   
   
   
   
   
   
   
    Секретар мiськоi ради                                                         М.І.Полодюк       
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   


 

     Споживчий ринок       

      mvs