Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Звернення Голови Верховної Ради України, в.о. Президента України Олександра Турчинова до народу у зв’язку із ситуацією в Автономній Республіці Крим

Звернення Голови Верховної Ради України, в.о. Президента України Олександра Турчинова до народу у зв’язку із ситуацією в Автономній Республіці Крим

TR_1Верховна Рада Криму, яка повністю контролюється військовими Збройних Сил Російської Федерації, прийняла незаконне рішення про проведення референдуму. Референдуму в Криму з питання: «Чи виступаєте ви за входження Криму до складу Російської Федерації?».

Це рішення є нелегітимним та нікчемним.

Воно протирічить волі українського народу та інтересам громадян, які проживають у Автономній Республіці Крим. Територія України в межах визнаних усім світом кордонів є недоторканною і суверенною.

Відповідно до 73 статті Конституції України, виключно, я підкреслюю, виключно Всеукраїнським референдумом можуть розглядатися питання, пов’язані з кордонами та зміною території України.

До речі, провести навіть місцевий, кримський, референдум за десять днів неможливо. Тому це не є референдум. Це буде фарс, це буде фальш, це буде злочин проти держави, який організували військові Російської Федерації.

Відповідно до наданих мені повноважень я зупинив рішення Парламенту Криму.

Верховна Рада України буде ініціювати розпуск Парламенту Автономної Республіки Крим. Ми захистимо недоторканність нашої території. Ми захистимо суверенність нашої країни.

Я переконаний, що і громадяни України, які проживають на території Криму, будуть усіляко цьому сприяти.

 

     Споживчий ринок       

      mvs