Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Відвідали багатодітні сім'ї учасників АТО

Відвідали багатодітні сім'ї учасників АТО

201Сьогодні від імені в.о. міського голови Михайла Полодюка і депутатського корпусу Шепетівської міської ради начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту, депутат міської ради Наталія Стасюк і головний спеціаліст відділу Алла Гайдай привітали із Міжнародним днем сім'ї багатодітні сім'ї учасників АТО та вручили їм скромні подарунки.

У всі часи за ставленням держави до інституту сім'ї, а також за становищем родини в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім'ї і держави – необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян, а отже, і держави в цілому.

З сім'ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, тим, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

15 травня – у Міжнародний день сім'ї, працівники виконавчого комітету завітали до восьми родин військовослужбовців аби привітати зі святом. Одною з таких родин була сім'я депутата Шепетівської міської ради Ореста Юзвенка, який майже рік перебуває на Сході України, боронячи суверенітет нашої держави. Приємно відзначити, що в цей день з сім'єю був і Орест Олегович, який приїхав на кілька днів додому на відпочинок зі Сходу нашої країни.

Для довідки: 20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім'ї, який відзначається щороку 15 травня. Мета – поглиблення розуміння питань родини, об'єднання можливостей різних країн для вирішення всіх найсерйозніших питань, пов'язаних із сім'єю. Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним становищем родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає.

200

 

     Споживчий ринок       

      mvs