Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини В області йде робота з розробки проекту перспективного плану формування територіальних громад

В області йде робота з розробки проекту перспективного плану формування територіальних громад

501Відповідне зібрання відбулось в обласній державній адміністрації за участю голови Михайла Загородного, першого заступника голови обласної ради Віктора Адамського, керівника регіонального офісу реформ Сергія Яцковського, представників обласної робочої групи.

Щоб під час розробки проекту перспективного плану формування територіальних громад області врахувати пропозиції усіх сторін на співбесіду були запрошені керівники районів, представники громад сіл та селищ.

Найбільш дискусійним виявися Хмельницький район. Адже села та селища району територіально знаходяться навколо обласного центру. І представники окремих громад висловлювали небажання будь якого об'єднання.

Голова адміністрації закликав усіх до конструктиву. Адже задля розвитку громад окремим керівникам потрібно відмовитись від власних інтересів і думати про добробут людей.

Як повідомлялося раніше, на даному етапі розглядаються пропозиції ініційовані самими суб'єктами об'єднання, тобто процес не диктується, а проводиться на добровільних засадах. В той же час, робоча група співставляє надані пропозиції з рекомендаціями Кабміну щодо доцільності об'єднання громад.

 

     Споживчий ринок       

      mvs