Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Затвердили кошторисні документації

Затвердили кошторисні документації

img_233422 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний винесено 29 питань.

На початку засідання присутні заслухали доповідь начальника сектору з питань Державного архітектурного будівельного контролю міськвиконкому Михайла Малика. Він доповів про роботу та функції відділу.

Далі члени виконавчого комітету затвердили склад конкурсного комітету по визначенню перевізників пасажирів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування.

Наступним питанням прийнято рішення про реєстрацію колективних договорів державного підприємства «Шепетівський лісгосп», загальноосвітньої школи №8 та внесено зміни до чинного колективного договору Локомотивного депо Шепетівка.

Про план роботи виконавчого комітету Шепетівської міської ради на ІІ квартал 2018 року доповів керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук.

Окрім цього на засіданні виконавчого комітету були розглянуті питання містобудування та архітектури, видалення зелених насаджень, затвердження кошторисних документацій на поточний ремонт покриття Старокостянтинівського шосе, вулиці Герої Небесної Сотні, тротуару до дошкільного навчального закладу №1 «Перлинка», благоустрою території навколо пам’ятного знаку «Жертвам політичних репресій» по вулиці Валі Котика, на капітальні ремонти мереж зовнішнього освітлення вулиць Уляни Громової, Ігоря Сікорського, Лізи Шевцової, Зої Космодем'янської, Олега Кошового, а також на капітальний ремонт частини аварійної ділянки водоводу по вулицях Митрополита Шептицького та Лозовій.

 

     Споживчий ринок       

      mvs