Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Відбувся черговий прийом громадян

Відбувся черговий прийом громадян

img_20180406_1008376 квітня відбувся черговий прийом громадян. Зустріч з шепетівчанами провів міський голова Михайло Полодюк.

До Михайла Івановича звернулись чорнобильці на чолі із головою громадської організації «Союз Чорнобиль» Миколою Григоровичем Чайкою щодо виплати матеріальної допомоги у зв'язку із черговими роковинами аварії на ЧАЕС. Також члени об'єднання громадян просили частково профінансувати лікуваня чорнобильців з міського бюджету - оплатити вартість медикаментів. Михайло Полодюк запропонував заявникам підготувати зверення, де зазначити перелік ліків. Відповідний проект рішення буде винесений на сесію міської ради з метою виділення коштів.

На прийом завітали представники громадської організації УТОС з проханням фінансово підтримати об'єднання, яке у червні буде відзначати своє 85-ти річчя. Голова первинної територіальної організації УТОС Тетяна Логвіненко звернулася щодо фінасування перевезення членів громадської організації на конкурс хорового співу, який відбудеться у Чернівцях.

Також у ході прийому до міського голови звернулися шепетівчани, яким відмовили в отриманні ліків у Центрі первинної медико-санітарної допомоги, що розміщується в приміщеннях Центральної районної лікарні. Михайло Полодюк дав вказівку вивчити питання щодо звернень головного лікаря Шепетівського Центру ПМСД Андрія Нечипорука з початку календарного року щодо потреб Центру ПМСД у закупівлі ліків для міського населення.

Загалом, міський голова прийняв усіх заявників, питання які потребують більш детального вивчення та опрацювання, були передані на розгляд відповідним управлінням та відділам міськвиконкому.

img_20180406_104142

img_20180406_105016

 

     Споживчий ринок       

      mvs