Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Громадська рада Новини Громадська рада підтримала ініціативу Шепетівської міської ради щодо включення міста до 30-кілометрової зони спостереження Хмельницької АЕС

Громадська рада підтримала ініціативу Шепетівської міської ради щодо включення міста до 30-кілометрової зони спостереження Хмельницької АЕС

02-06-112 червня 2011 року відбулось засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради. На порядок денний винесено питання щодо включення міста Шепетівка до 30-кілометрової зони спостереження Хмельницької АЕС.

Це питання є важливим для кожного мешканця Шепетівки, так як сьогодні майже 14 тисяч шепетівчан проживають у районах міста, які знаходяться на відстані менше 30 кілометрів від Хмельницької АЕС. В цій зоні знаходяться перспективні житлові масиви, населення яких становитиме більше 7 тисяч чоловік. У межах 30-кілометрової зони розташована й основна міська зона рекреації, новий питний водозабір «Лісова галявина», а також деякі підприємства, установи, організації, виробничі об’єкти.

Включення міста Шепетівки в Перелік населених пунктів, що входять до 30-кілометрової зони спостереження Хмельницької АЕС дасть можливість підвищити добробут населення шляхом отримання державних субвенцій на розвиток соціальної інфраструктури, збільшити відрахування до бюджетів всіх рівнів, дасть можливість перетворення зони ризику на інвестиційно-привабливий регіон за рахунок встановлення пільгового тарифу на електроенергію.

З огляду на вищезазначене представники громадської ради одноголосно підтримали ініціативу депутатів міської ради про включення міста до 30-кілометрової зони спостереження Хмельницької АЕС.

 

     Споживчий ринок       

      mvs