Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Громадська рада Новини Формування нового складу громадської ради розпочато

Формування нового складу громадської ради розпочато

img_321121 березня відбулось перше засідання ініціативної групи з проведення установчих зборів громадської ради при міськвиконкомі.

Цього разу керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук, спеціалісти відділу інформації, преси та зв'язків з громадськістю, представники інститутів громадянського суспільства Шепетівки, яких делегувала громадська рада для участі в ініціативній групі, зібралися разом. Основним завданням засідання було визначення переліку необхідних документів, дати, часу, місця проведення установчих зборів для обрання нового складу громадської ради.

Громадська рада, як виборний, консультативно-дорадчий орган виконавчого комітету Шепетівської міської ради, має право розглядати, обговорювати та долучатись до розв'язання важливих соціально-політичних проблем нашого міста, висловлювати думку та інтереси громади до того, як орган місцевого самоврядування прийме відповідне рішення.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, які вважають, що їх голос міська влада має враховувати під час прийняття рішень місцевого значення.

Ініціативна група визначила 21 квітня – днем проведення установчих зборів з обрання нового складу громадської ради.

Таким чином, прийом заяв для участі в установчих зборах громадської ради розпочинається 24 березня і триватиме до 12 квітня цього року включно. Заяви прийматимуться ініціативною групою у відділі інформації, преси та зв'язків з громадськістю міськвиконкому за адресою: м. Шепетівка, вул. Островського, 4, кабінети №№ 4, 5.

Зразки документів можна завантажити з офіційного сайту Шепетівської міської ради у рубриці: Громадська рада http://shepetivka-rada.gov.ua/2011-04-23-20-44-36.html

Отож, закликаємо інститути громадянського суспільства Шепетівки подавати документи.

Детальна інформація за телефоном: (03840) 5-40-83

 

     Споживчий ринок       

      mvs