Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міська рада Проекти виконкому Про стан боротьби зі злочинністю за І квартал 2013 року в м. Шепетівка

Про стан боротьби зі злочинністю за І квартал 2013 року в м. Шепетівка

Проект

 

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ШЕПЕТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

від ____ квітня 2013 року                          м. Шепетівка                                   № _______

Про стан боротьби зі

злочинністю за І квартал 2013 року

в м. Шепетівка

         Заслухавши та обговоривши інформацію МВ УМВС України в Хмельницькій області "Про стан боротьби зі злочинністю в м. Шепетівка за І квартал 2013 року", виконавчий комітет міської ради зазначає наступне: протягом І кварталу проводилась певна робота щодо виконання концепції державної політики у сфері профілактики правопорушень на період до 2015 року, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 08.08.2012 р. №767. Продовжується реалізація державного курсу на посилення захисту прав і свобод громадян, інтересів суспільства та держави від протиправних посягань, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку, забезпечення громадської безпеки заплановані Комплексною програмою профілактики злочинності у м.Шепетівка на 2011-2015 роки.

За три місяці 2013 року на території м. Шепетівки зареєстровано – 351 кримінальне правопорушення, в тому числі – 9 по лінії боротьби з економічною злочинністю, з них розкрито – 101 злочин.

Неповнолітніми на території міста за звітний період було скоєно 1 злочин. Співробітниками Шепетівського відділу кримінальної міліції у справах дітей складено 6 адмінпротоколів на батьків неповнолітніх щодо неналежного виховання дітей.

За звітний період значно активізована робота дільничних інспекторів міліції по виявленню адміністративних правопорушень. Складено 48 адміністративних протоколів.

Співробітниками МВ УМВСУ виявлено 20 порушень торгівлі, за яким складено адміністративні протоколи. Також виявлено 7 фактів виготовлення та зберігання самогону.

Протягом січня-березня поточного року було проведено 11 оперативно-профілактичних та спеціальних операцій, 9 рейдів. При цьому основний акцент робився на проведення відпрацювань у вечірній та нічний час, місць масового відпочинку, особливо молоді, в ході який було затримано 19 осіб.

Як позитивний результат роботи міського відділу є недопущення на території міста скоєння тяжких та резонансних кримінальних правопорушень.

Разом з тим, гострою залишається проблема розповсюдження та реалізація наркотичних речовин, в основному макової соломки, ацетильованого опію та марихуани, виготовлення наркозасобів, в тому числі з лікарських препаратів. На даний час в місті проживає 167 наркозалежних осіб, в переважній більшості від 18 до 40 років, які перебувають на профілактичному обліку в міському відділу.

       Виходячи з вищевикладеного, керуючись ст.38 Закону України "Про місцеве   самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію Шепетівського МВ УМВС України в Хмельницькій області "Про стан боротьби зі злочинністю в м. Шепетівка   за І квартал  2013 р." взяти до відома (додається).

2. Рекомендувати Шепетівському МВ УМВС України в Хмельницькій області:  

     2.1. Посилити профілактично-виховну роботу з раніше судимими особами, неповнолітніми, наркозалежними та особами, які зловживають спиртними напоями для попередження росту злочинності у стані сп’яніння та рецидивної злочинності.

     2.2. Активізувати роботу міського відділку УМВС у сфері протидії корупції та виявлення фактів хабарництва.

   3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету П.М. Капелюха.

Міський голова                                                     С. Антонюк

 

     Споживчий ринок       

      mvs