Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міська рада Проекти виконкому Про здійснення профілактичної роботи щодо запобігання алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління, ВІЛ/СНІДу та інших негативних проявів в молодіжному середовищі у м. Шепетівці

Про здійснення профілактичної роботи щодо запобігання алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління, ВІЛ/СНІДу та інших негативних проявів в молодіжному середовищі у м. Шепетівці

ПРОЕКТ

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ШЕПЕТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

 

«___» _________ 2013 року                         м. Шепетівка                     №    

Про здійснення профілактичної

роботи щодо запобігання алкоголізму,

наркоманії, тютюнопаління,

ВІЛ/СНІДу та інших негативних

проявів в молодіжному середовищі у

м. Шепетівці

Заслухавши та обговоривши інформацію директора Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вінницької Т.О. «Про здійснення профілактичної роботи щодо запобігання алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління, ВІЛ/СНІДу та інших негативних проявів в молодіжному середовищі у м. Шепетівка» виконавчий комітет Шепетівської міської ради відмічає, що в місті проведена відповідна робота по профілактиці алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління, ВІЛ/СНІДу та інших негативних проявів в молодіжному середовищі.

     Працівниками Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та залученими фахівцями систематично проводиться інформаційно – просвітницька робота спрямована на формування стандартів позитивної   поведінки , здорового способу життя   серед населення міста.

Протягом 2013 року було проведено 77 групових заходів, якими охоплено 2310 осіб.

Спеціалістами та фахівцями із соціальної роботи Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснюється виявлення сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Протягом 2013 року індивідуальними соціальними послугами з проблем залежностей, збереження здоров’я та подолання негативних проявів було охоплено 2859 осіб, яким надано 28022 послуги.

Налагоджена тісна співпраця Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, Шепетівської центральної лікарні та Шепетівського МВ УМВСУ щодо проведення профілактичної роботи та здійснення соціального супроводу сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Разом з тим недостатньо проводиться робота щодо незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Необхідно посилити взаємодію всіх суб’єктів соціальної роботи щодо виявлення місць розповсюдження наркотичних та психотропних речовин.

На підставі вищевикладеного та керуючись виконанням Закону України «Про соціальну роботу з дітьми та молоддю», Закону України «Про охорону дитинства», Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», керуючись ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Шепетівської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію про здійснення профілактичної роботи щодо запобігання алкоголізму, тютюнопаління, наркоманії, ВІЛ/СНІДу та інших негативних проявів в дитячому та молодіжному середовищі у м. Шепетівці на 2011-2015 роки взяти до відома (додається).

2. Посилити роботу по взаємодії органів внутрішніх справ, Шепетівського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, служби у справах дітей, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради щодо здійснення профілактичної роботи серед неповнолітніх та молоді по запобіганню наркоманії та спільній боротьбі з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

3. Шепетівському міському центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді ,відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської продовжити проведення інформаційно-просвітницької роботи щодо пропаганди здорового способу життя серед населення міста.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Зайцеву Т.Г. та директора Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вінницьку Т.О.

Міський голова                                      С. Антонюк

 

     Споживчий ринок       

      mvs