Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міська рада Проекти виконкому Про стан роботи із зверненнями громадян у виконавчому комітеті Шепетівської міської ради у 2013 р.

Про стан роботи із зверненнями громадян у виконавчому комітеті Шепетівської міської ради у 2013 р.

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ШЕПЕТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

РІШЕння

"__" ______ 2014 року                           м. Шепетівка                                               № ______

Про стан роботи із зверненнями

громадян у виконавчому комітеті

Шепетівської міської ради

у 2013 р.

Заслухавши та обговоривши інформацію спеціаліста І категорії по розгляду заяв та скарг загального відділу Гурську І.Ю. "Про стан роботи із зверненнями громадян у виконавчому комітеті Шепетівської міської ради " виконавчий комітет зазначає, що загальним відділом був проведений аналіз та узагальнення даних про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету у 2013 році.

За період з 01.01.2013 р. по 31.12.2013р. зареєстровано 2249 звернень. У порівнянні з аналогічним періодом попереднього року кількість звернень зменшилась на 565 звернень або 20%.

На контроль взято 132 зверення , що на 24 менше ніж у попередньому році.

За звітний період у виконавчому комітеті зареєстровано 112 колективних звернень,в яких 1383 підписи, що становить 5% від загальної кількості заяв ,скарг і пропозицій . У порівнянні з 2012 р. кількість колективних звернень зменшилась на 46 звернень (або 29%) .

В основному громадяни звертались стосовно комунального та дорожнього господарства – 422, аграрної політики та земельних відносин – 807, економічної політики та будівництва, підприємництва – 341, соціального захисту – 344, житлових питань – 88, праці та заробітної плати – 15, діяльності органів місцевого самоврядування – 6, транспорту та зв’язку – 18, сім’ї, дітей та молоді – 129, освіти та навчання – 3, фінансової політики – 1, забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку – 5, культури та культурної спадщини – 3, діяльності ЗМІ – 2 та інших – 69.

           На виконання Указу Президента України від 07.02.2008 р. № 109/2008 “Про першочергові заходи з реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”, Закону України “Про звернення громадян”, та керуючись ст.38, 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет Шепетівської міської ради

          ВИРІШИВ:

1. Інформацію “ Про стан роботи із зверненнями громадян у 2013 році ” взяти до                           

   відома (додаток).

2. Забезпечити постійний контроль за повним , об'єктивним і кваліфікованим розглядом звернень громадян у підпорядкованих підрозділах на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форм власності.

3.Забезпечити створення необхідних умов для реалізації конституційних прав громадян на письмові звернення, особистий прийом та обов’язкове одержання обґрунтованої відповіді відповідно до вимог законодавчих актів України. Особливу увагу приділяти вирішенню питань, порушених у колективних скаргах та зверненнях громадян пільгових категорій.

4.. Вживати у межах компетенції вичерпних заходів до позитивного вирішення проблем, порушених у зверненнях. У разі незадоволення скарг, роз’яснювати громадянам порядок оскарження прийнятих рішень.

5.Аналізувати стан роботи зі зверненнями громадян, організації особистого прийому, виявляти найбільш гострі, суспільно- значущі проблеми, вносити пропозиції щодо шляхів їх розв’язання.

6.Забезпечити щоквартально оприлюднення в засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті узагальнених відомостей про організацію із зверненнями громадян та порушених у них питань, графіків особистих прийомів та гарячих ліній.

7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Шепетівської міської ради П.Капелюха.

Міський голова                                                                       С.Антонюк

.
 

     Споживчий ринок       

      mvs