Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Підприємцям Оголошення До уваги суб'єктів господарювання!Щодо безкоштовного сервісу для налагодження співробітництва з фінськими компаніями

До уваги суб'єктів господарювання!Щодо безкоштовного сервісу для налагодження співробітництва з фінськими компаніями

За інформацією посольства України у Фінляндській Республіці, у рамках фінської програми ділового партнерства «Finnpartnership» (Finnish Business Partnership Programme) функціонує безкоштовна послуга «Matchmaking» з пошуку ділових партнерів як фінськими компаніями, так і компаніями з країн, що розвиваються. Управління зазначеною програмою від імені Міністерства закордонних справ Фінляндської Республіки здійснює фонд венчурного фінансування «Finnfund», який надає консультаційні послуги та фінансову підтримку на реалізацію проектів у країнах, що розвиваються.

За допомогою зазначеної послуги компанії отримують можливість встановити бізнес-зв'язки, відкрити нові можливості співпраці і представити свої проекти для залучення бізнес-партнерів. Метою програми є стимулювання інвестицій і налагодження довгострокових ділових партнерських відносин між країною, що розвивається, та Фінляндією.

Для участі в програмі «Finnpartnership» необхідно пройти процес реєстрації, заповнивши англійською мовою відповідний реєстраційний бланк за посиланням: http://www.finnpartnership.fi/www/en/matchmaking/register/index.php. та надіслати його на адресу; е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Після подачі заявки «Finnpartnership» ухвалюватиме рішення щодо відповідності наведених у ній даних цілям і завданням програми. У разі позитивного розгляду, інформація про компанію буде розміщена на веб-сторінці «Finnpartnership» у розділі «Partner Search» за посиланням: www. finnpartnership.fi/partnersearch.

Додаткова інформація про программу «Finnpartnership» міститься за посиланням: www.finnpartnership.fi, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Додаток: інформаційні матеріали щодо фінської програми ділового партнерства «Finnpartnership» на 4 арк.

Завантажити

 

     Споживчий ринок       

      mvs