Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Підприємцям Оголошення До уваги суб'єктів малого та середнього бізнесу!

До уваги суб'єктів малого та середнього бізнесу!

31З метою сприяння регіональній економіці, стимулювання зовнішньоекономічної діяльності, розвитку малого та середнього бізнесу, інформуємо про нові міжнародні програми для підприємств:

1. Австрійська програма партнерства «Україна-Австрія: експорт у країни ЄС», зі стажуванням у Відні. Програма включає у себе навчання у Києві з австрійськими експертами (3 модулі, тест), навчальні матеріали, переклад, сприяння у пошуку партнерів, розробку індивідуальної програми візиту. Детальніше у додатку 1.

2. Служба старших експертів (SES, Бонн) – суспільно корисне об'єднання німецької економіки, яке надає експертну допомогу в усьому світі з метою сприяння співпраці та розвитку. З допомогою Служби старших експертів підприємства можуть запросити для вирішення конкретних технологічних або комерційних завдань досвідченого німецького експерта, який буде працювати на підприємстві від 3 тижнів до декількох місяців на добровільній та безоплатній основі. Детальніше у додатку 2.

За більш детальною інформацією звертатись у Центр бізнес-освіти Київської Торгово-промислової палати. Контактна особа: Леся Засульська, тел. (044) 235-82-96; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Про бажання прийняти участь  у вищезазначених програмах просимо повідомити управління економічного розвитку Шепетівської міської ради за адресою: м.Шепетівка, вул. Островського,4 каб.206, тел..4-01-52,0671095534,

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ( до 01.08.2016р.)

 

     Споживчий ринок       

      mvs