Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Підприємцям Оголошення ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ!

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ!

Асоціація   «Укрлегпром» спільно з Українським Союзом промисловців і підприємців за підтримки Кабінету Міністрів України проводить Форум «Укрлегпром: Промисловий діалог з Урядом» за участю представників  галузевих підприємств, установ організацій, державних органів виконавчої влади для налагодження промислового  діалогу, обговорення актуальних питань та бізнес-ініціатив щодо відкриття нових можливостей розвитку легкої промисловості, модернізації існуючого виробничого потенціалу, створення робочих місць, підготовки кадрів, стратегії розвитку економіки регіонів.

Запрошуємо зацікавлених прийняти участь у галузевому Форумі, що відбудеться у Чернігові 08 червня 2017 року у приміщенні Чернігівської ОДА за адресою : вул. Шевченка, 7 .

Реєстрація учасників Форуму (ПІБ, підприємство, посада, контактний телефон) до 02  червня 2017р. . за тел. (044)528-14-24 або  на e-mail: 

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 

     Споживчий ринок       

      mvs