Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Шепетівська міжрайонна прокуратура інформує Шепетівська міжрайонна прокуратура провела перевірку за фактом спроби суїциду школярки

Шепетівська міжрайонна прокуратура провела перевірку за фактом спроби суїциду школярки

Окремі засоби масової інформації повідомляли про спробу покінчити з життям шістнадцятирічної школярки в Михайлюцькій ЗОШ Шепетівського району.

Так, шостого вересня у Михайлюцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів дівчина 1996 року

народження під час учбового процесу скоїла спробу самогубства. Учениця навмисно пошкодила зап’ястя руки та вистрибнула з вікна другого поверху приміщення школи.

Водночас, як встановлено прокурорською перевіркою 06.092012 К., 21.07.1996 року народження, була відсутня на другому уроці. Однак, педагоги не поцікавились причинами її відсутності і не вжили заходів до встановлення її місцезнаходження.

Крім того, остання за місцем навчання характеризується посередньо, схильна до незадовільної поведінки в навчальному закладі та пропусків уроків без поважних причин. Вказане залишилось поза увагою педагогічного колективу школи. Не проаналізовано також причин такої поведінки неповнолітньої, не вивчено умов проживання К. та відносин в сім’ї, не вжито будь-яких заходів до попередження даного випадку.

Внаслідок вказаної події К. на даний час перебуває на лікуванні в травматологічному відділенні Шепетівської ЦРЛ.

За результатами перевірки міжрайонним прокурором порушено дисциплінарне провадження відносно керівництва школи.

Шепетівським міськвідділом внутрішніх справ проводиться перевірка в порядку ст. 97 КПК України, хід якої прокуратурою взято на контроль.

 

          Прокурор Шепетівської

          міжрайонної прокуратури

        Р. Сафроняк
 

     Споживчий ринок       

      mvs