Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Служба у справах дітей Новини служби Надано допомогу дитячим відділенням шепетівських лікарень

Надано допомогу дитячим відділенням шепетівських лікарень

img_20170926_133005_hdrСлужбою у справах дітей  Шепетівської міської ради проводиться значна робота щодо попередження дитячої безпритульності та бездоглядності в місті.

Своєчасно виявляються кризові сім'ї, проводиться відповідна профілактична робота з батьками з метою забезпечення належного виховання та утримання дітей, які попали у складні життєві обставини.Виявляються діти, які самовільно залишають місце свого проживання, покидають навчальні заклади. Досить часто діти, які вилучені з кризових сімей, місць, де їм загрожує небезпека, невідкладно направляються до дитячих відділень Шепетівської центральної районної та вузлової лікарень. Там їм надають необхідну медичну допомогу, здійснюють обстеження стану здоров'я, доглядають, медичний персонал відділень вкладає у них частинку своєї душі.

Традиційно щороку в рамках заходів міської програми соціального та правового захисту дітей "Діти Шепетівки"  служба у справах дітей Шепетівської міської ради надає допомогу дитячим відділенням шепетівських лікарень товарами першої необхідності, які необхідні для догляду та медичного обстеження зазначеної категорії дітей.

Ось і 26 вересня 2017 року начальник служби Катерина Купрацевич вручила медперсоналу обох дитячих відділень необхідні для догляду за дітьми з кризових сімей  товари. Кошти для проведення заходу були передбачені депутатами Шепетівської міської ради при затвердженні бюджету міста на 2017 рік.

Начальник служби К.Купрацевич

img_20170926_140245_hdr

 

     Споживчий ринок       

      mvs