Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Служба у справах дітей Новини служби Проведено профілактичні рейди

Проведено профілактичні рейди

1404715048_news2fotoУ зв'язку зі значним пониженням температури повітря службою у справах дітей спільно з Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, сектором ювенальної превенції Шепетівського відділу поліції 28 лютого та 02 березня 2018 року було організовано та проведено два профілактичних рейди по обстеженню умов проживання дітей у сім'ях, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Було відвідано 5 кризових сімей, батьки попереджені про відповідальність за неналежне виховання та утримання дітей. Одну дитину, яка проживала у холодному помешканні з відсутнім опаленням через поломку газового котла, разом з матір'ю госпіталізовано у дитяче відділення Шепетівської ЦРЛ. Ще одну матір зобов'язано пройти лікування від алкогольної залежності.

З настанням морозної зимової погоди дуже часто виникає загроза життю та здоров'ю малолітніх дітей через недостатній догляд за ними та неналежне утримання з боку батьків. Це трапляється, насамперед, у неблагополучних, багатодітних та малозабезпечених сім'ях. У зв'язку із зазначеним просимо небайдужих громадян повідомляти про відомі Вам випадки залишення дітей у небезпеці службу у справах дітей за телефоном 4-01-50 або поліцію за телефоном 102.

Начальник служби у справах дітей Купрацевич К.В.

 

     Споживчий ринок       

      mvs