Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Управління статистики інформує Заробітна плата в січні - березні 2012 році на підприємствах Шепетівщини

Заробітна плата в січні - березні 2012 році на підприємствах Шепетівщини

    Середньооблікова кількість штатних працівників (без урахування найманих працівни-ків статистично малих підприємств та зайнятих у громадян-підприємців) у січні - березні 2012р. по місту становила 9488 осіб, по району – 4082 особи.

Номінальна заробітна плата, нарахована в середньому на одного штатного працівника, зайнятого в економіці м.Шепетівки (без урахування найманих працівників статистично малих підприємств та зайнятих у громадян-підприємців), у січні – березні 2012р. становила 2426,87 грн., що у 2,3 рази перевищує рівень мінімальної заробітної плати (1073,00 грн.). Середня заробітна плата по місту була на 9,2% більшою середньомісячної заробітної плати по Хмельницькій області.

Номінальна заробітна плата, нарахована в середньому на одного штатного працівника, зайнятого в економіці Шепетівського району (без урахування найманих працівників статистично малих підприємств та занятих у громадян-підприємців), у січні - березні 2012 року становила 1873,79 грн., що у 1,7 рази перевищує рівень мінімальної заробітної плати. Середня заробітна плата по району за цей період була на 15,7% нижчою середньомісячної заробітної плати по Хмельницькій області.

Начальник Управління статистики

у Шепетівському районі                                                                                    Л.І.Петросян
 

     Споживчий ринок       

      mvs