Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Перемога в конкурсі

Перемога в конкурсі

22730169_1537055136337812_1723340370571655960_nНаприкінці вересня Шепетівська міська бібліотека №1 взяла участь у незвичайній та доволі цікавій акції від Благодійного фонду «Бібліотечна країна». Умова конкурсу Благодійного фонду була: «Даруємо нові книги в обмін на світлини старих і зношених  книг з ваших бібліотек».

До участі в акції колектив підішов творчо, використавши креативні ідеї. На конкурс відправили фото за темами: « Їм понад 60», «Історичний спадок», «Хіти 80‑тих»,  та ін. Бібліотека стала одним із переможців.  Працівники бібліотеки були здивовані, коли замість очікуваних 10 книг отримали 40 примірників сучасних книг.  Це твори А.Кокотюхи, О.Михеда,  Т.Антиповича, М.Плавюка, Б.Жолдака, М.Менабде, А.Багряної та понад 20 примірників дитячої  літератури, що поповнять полички «Куточку сімейного читання». Серед творів для дітей отримали «Українськи народні казки»,  «Казки кримських татар», твори  І.Андрусяка, О.Ільченка, І.Сонечко.

Це дуже  корисне надходження  для оновлення  фонду бібліотеки. Ми впевнені, що кожна подарована книга знайде свого читача.  Ми хотіли б,  щоб наш досвід був прикладом і спонукав колег бібліотекарів брати участь у подібних конкурсах, з метою  поповнення  фонду бібліотеки.

Завідувач міської бібліотеки №1 А.Лакіда

 

     Споживчий ринок       

      mvs