Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Наша книжкова Бібліо-Ялинка

Наша книжкова Бібліо-Ялинка

20171219_074315На порозі Новий рік. Ну а який же Новий рік без ялинки? Для когось немає нічого кращого справжньої живої ялинки, комусь подобаються штучні пухнасті красуні. А хтось придумує всілякі оригінальні ідеї з виготовлення ялинки своїми руками. Є серед таких ідей і бібліотечні. Ось, наприклад, працівники  міської бібліотеки для дітей  в цьому році вирішили зробити зі звичайної ялинки - креативну книжкову Бібліо - Ялинку.

Для створення ялинки знадобилися дитячі книжечки, літературні герої, новорічні прикраси і бібліотекарі, і вже через пару годин незвичайна новорічна красуня радувала відвідувачів. Кожна дитина може взяти з Бібліо - Ялинки книгу, яка сподобалася. Поряд красуються маленькі ялинки на столах, оформлені  стенди з новорічними прикрасами, а в коридорі книгозбірні маленьких читачів зустрічає сніговичок.

На відділі обслуговування 1- 4 класів оформлена книжкова виставка-казка « На землю поспішає святий із неба гість», де представлена література про історію святкування Дня Святого Миколая в Україні та інших країнах світу, а також, про чудесні справи Святого Миколая.

Завідуюча бібліотекою для дітей А.Шклярук

20171219_074646

20171219_074220

 

     Споживчий ринок       

      mvs