Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Бонус за активність

« Якщо ти думаєш, що хтось прийде в твоє життя і

прикрасить його, змінить на краще, ти помиляєшся!

Кожен отримує те, що сам транслює у зовнішній світ !»

« Бонус за активність» - саме таку назву має проект, заснований Шепетівським приватним підприємством « Фенікс – дент» і буде здійснюватись за підтримки і координації відділу у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради, що погоджено з координаційною радою з питань сім'ї, гендерної політики і попередження торгівлі людьми.

Презентуючи на засіданні названої ради проект, директор « Фенікс – денту» Олійник Г.В. підкреслив, що, якщо надання посильної допомоги для соціально вразливих верств населення вже є соціально схвалюваним рішенням в суспільній думці, то про необхідність стимулювання тих, хто незважаючи на різноманітні труднощі, не схиляє голову і рухає своє життя і життя оточуючих вперед, лунають лише окремі думки. І якщо ми хочемо зруйнувати існуючі переконання типа « Моя хата скраю», « Ініціатива карається», «Один в полі не воїн», необхідно створювати такі умови, за яких навіть маленький член сім'ї, навіть маленька дитина, могла би спостерігати, що суспільна, громадська, чи інша активність знайде свою оцінку та підтримку в суспільстві. Саме тому « Фенікс – дент» готовий щоквартально надавати один бонус на безкоштовне отримання послуг по одному з 3-х напрямків діяльності очолюваного ним підприємства: терапевтична стоматологія, ортопедична стоматологія; ортодонтія.

• Хто може здобути бонус?

Повнолітній мешканець (мешканка) міста, який ( яка) успішно поєднує сумлінне виконання сімейних обов'язків з діяльністю на користь суспільства і громади. Пропозиція щодо кандидатури подається у відділ у справах сім'ї, молоді та спорту виконкому міської ради разом з описом досягнень у суспільній, громадській діяльності та характеристиками з місця роботи і проживання. Рішення про домінанта на бонус приймається відділом, в разі великої кількості кандидатур – координаційною радою з питань сім'ї, гендерної політики і попередження торгівлі людьми. Кандидат, який здобув бонус, має право передати його комусь із членів своєї сім'ї.

• Чому підбором кандидатур займається відділ у справах сім'ї, молоді та спорту?

Відділ має багатий позитивний досвід залучення благодійників для підтримки сім'ї, дітей та молоді з 1995 року, з його ініціативи реалізовано десятки проектів, спрямованих на підтримку громадських ініціатив.

Партнери по проекту сподіваються, що його реалізація сприятиме розвитку і стимулюванню суспільної активності особистості , що успішно поєднується з виконанням сімейних обов'язків.

• До якого терміну подаються пропозиції щодо кандидатур на здобуття бонусу ?

До 01 березня, до 15 квітня , до 15 липня; до 15 жовтня.

Подробиці - на офіційному сайті Шепетівської міської ради – «Новини відділу у справах сім'ї, молоді та спорту».

Звертатися в каб. 420 виконавчого комітету міської ради, тел. 4-01-50.

 

     Споживчий ринок       

      mvs