Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Новини відділу Відбулися змагання з настільного тенісу

Відбулися змагання з настільного тенісу

315 жовтня у нашому місті відбулися змагання з настільного тенісу серед юнаків та дівчат, присвячені Дню захисника України. У турнірі прийняли участь 36 юнаків та 14 дівчат, які представляли: ЗОШ№1, НВК№3, НВК№2, ЗОШ№6, ЗОШ№3, НВК№1, школа-інтернат, ШМУ, Шепетівський колледж ПДАТУ, ШПЛ. Змагання проведено на базі спортзалу школи-гімназії. Юнаки були поділені на чотири вікові групи, в яких змагалися за право потрапити у фінал. З кожної групи до фіналу потрапляли по два спортсмени. В свою чергу змагання серед дівчат проводилися за жорсткою олімпійською системою. Змагання пройшли у дружній та теплій атмосфері.

В підсумку серед юнаків не було рівних представнику Шепетівського професійного ліцею Грушці Олександру, який протягом турніру не зазнав жодної матчевої поразки. На відміну від першого місця, за друге та третє місця точилася жорстка боротьба між трьома учасниками, які в підсумку набрали однакову кількість очок. Отже, срібним призером змагань, лише за додатковими показниками, став Кіракосян Ваганг (ЗОШ№1). Третє місце за учнем НВК№3 Євичем Ігорем.

У вікових групах серед юнаків кращими стали:

• 1997 р.н. – Грушка Олександр;

• 1998-1999 р.н – Кіракосян Ваганг;

• 2000-2001 р.н. – Євич Ігор;

• 2002-2003 р.н. – Іваніна Андрій (НВК№3).

Серед дівчат перемогу святкувала Криворчук Вікторія (ЗОШ№1). Другою стала також представниця ЗОШ№1 Медвєдєва Галина. Третє місце виборола представниця Шепетівського медичного училища Колесник Тетяна.

Призери по віковим групах нагороджені грамотами; в загальному заліку призери нагороджені ще й медалями.

Змагання організовано та проведено спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та відділом у справах сім'ї, молоді та спорту.

Організатори дякують школі-гімназії за надане приміщення для проведення заходу.

Директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх»

О.Мельник

1

 

     Споживчий ринок       

      mvs