Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Битва поколінь - баскетбол

318 лютого матчем з баскетболу відкрилися змагання «Битва поколінь – наставники проти вихованців». Суть змагань проста: збірна команда учнів загальноосвітніх шкіл змагається проти збірної команди своїх наставників, а саме вчителів. Планується провести також змагання з волейболу, тенісу настільного, шахів, веселі старти та міні-футболу. За результатами всіх змагань буде визначено переможця «Битви поколінь».

В матчі з баскетболу команду вчителів представляли: Дмитрик Руслан (НВК№3), Самолюк Володимир (НВК№3), Вірченко Олег (ЗОШ№4), Гетманчук Сергій (ЗОШ№1), Загоронюк Юрій (СЗОШ№2), Панчук Олег (СЗОШ№2), Романюк Тетяна (ДЮСШ) та Бандура Анна (ЗОш№8).

Вихованці були представлені збірною командою ДЮСШ.  Склад юнацької команди був наступним: Юзьков Тарас, Грига Андрій, Поворознік Костянтин, Капелюх Ярослав, Бородань Роман, Артеменко Давид, Атамась Віталій, Бондарук Дмитрій, Коськовецький Олександр, Липчук Віктор. Тренери:  Григорчук Василь Миколайович та Гудима Віталій Іванович.

Сама гра, яка проходила у спортзалі НВК№1, виявилася дуже цікавою та, не зважаючи на підсумковий рахунок, напруженою. Боротьба на майданчику за кожен м'яч точилась до останньої секунди. Справедливості ради, слід зазначити, що «Наставники» з чотирьох періодів зуміли виграти тільки один, а саме другий період. У трьох інших періодах, як і в матчі в цілому, перемогу святкували «Вихованці». Підсумковий рахунок зустрічі 69-39 на користь команди юнаків.

Учасники змагань нагороджені пам'ятними грамотами.

Змагання організовано спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та відділом у справах сім'ї, молоді та спорту за підтримки управління освіти та Шепетівської ДЮСШ.

Наступний вид змагань – матч з волейболу, який відбудеться 25 лютого на базі спортзалу СЗОШ№2.

Директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх»

О.Мельник

2

 

     Споживчий ринок       

      mvs