Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

«Мир, жінки, безпека»

rada15 лютого 2017 року на базі міськрайонного Центру зайнятості за сприяння управління у справах сім'ї, молоді та спорту Хмельницькою обласною громадською організацією «Подільський центр «Гендерна рада»» проведений семінар – тренінг щодо реалізації на місцях проекту «Сприяння ефективній імплементації  Національного плану дій з виконання резолюції  Ради Безпеки ООН №1325» Жінки, мир, безпека»

Учасниками семінару стали представники управлінь і відділів , служб в справах дітей, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Шепетівської міської ради, Шепетівської, Ізяславської, Полонської райдержадміністрацій  представники галузей охорони здоров'я, Центрів зайнятості тощо. Керівник семінару Т. Баєва ознайомила присутніх  з основними положеннями Національного плану дій, який розрахований на організацію роботи в напрямку миротворчої та мирозахисної діяльності в зонах воєнних дій та з переселенцями, учасниками антитерористичної операції. Поділилася напрацюваннями громадської організації за напрямком.

Учасники семінару обговорили план діяльності в межах виконання посадових обов'язків щодо запобігання і надання  захисту жінкам і дівчатам, постраждалим в зоні конфлікту від насильства , надання послуг медіації  учасникам бойових дій, які повернулися із зони АТО, їх сім'ям. З пропозиціями виступили начальник відділу у справах сім'ї та молоді управління у справах сім'ї, молоді та спорту Гайлай А.О., директор ЦСССДМ Вінницька Т.О. тощо.

Присутні розробили пропозиції до Кабінету міністрів.

 

     Споживчий ринок       

      mvs