Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Новини відділу Відбувся кваліфікаційний турнір з шахів серед юнаків

Відбувся кваліфікаційний турнір з шахів серед юнаків

img_6783З 25 по 28 квітня в міському шаховому клубі «Дебют» проходив кваліфікаційний турнір з шахів серед учнів навчальних закладів міста Шепетівки. В турнірі прийняли участь 20 юних шахістів, в тому числі і троє дівчат. Турінір проводився за швейцарською системою у 8 турів, контроль часу становив 45 хвилин кожному шахісту до кінця партії. В підсумку, беззаперечним переможцем турніру став гість з с.Судилків Михальчук Євген, якому вдалося не зазнати жодної поразки. Друге місце з 7 очками посів учень ЗОШ№6 Федорчук Іван. Третім з 6 очками став учень НВК№1 Тодосій Тарас. Кращою серед дівчат стала учениця ЗОШ№4 Григорчук Аліна (набрала 4 очки).

У турнірі учасники мали змогу здобути свої перші розряди. Так, норматив І юнацького розряду підтвердили або вперше виконали: Михальчук Євген, Федорчук Іван, Тодосій Тарас та Поплавський Владислав.

Усі призери нагороджені грамотами та медалями управління у справах сім'ї, молоді та спорту. Також призери отримали призи від членів Федерації шахів м.Шепетівка Тарасюка Руслана та Берези Петра, за що їм велика подяка.

Змагання організовано та проведено спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту, за підтримки федерації шахів м.Шепетівки.

Більше фото на сайті sportinshepet.at.ua.

Мельник Олександр, директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх»

img_6781

 

     Споживчий ринок       

      mvs