Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Святий Миколай завітав у гості!

img_1285Сьогодні  в міському будинку культури відбулось театралізоване свято до дня Святого Миколая під патронатом міського голови Михайла Полодюка для дітей учасників бойових дій в зоні АТО та дітей-інвалідів.

Зала була вщент  заповнена дітьми, їхніми батьками та близькими. Усі з нетерпінням чекали свята. Розпочали захід два янголи, які тримали книги із записаними в них добрими та поганими справами усіх дітей. Глядачів вразили танці та пісні у виконанні сніжинок, зайчиків, янголяток та чортиків. Звичайно, на свято завітав і Святий Миколай.

З вітальним словом до глядачів звернувся  міський голова Михайло Полодюк. Він побажав усім щастя, успіхів і благополуччя у прийдешньому році. Зауважив, що сьогодні варто відкласти буденні  справи та  створити святковий настрій своїм рідним і близьким.

Завершився  концерт врученням солодких подарунків запрошеним на захід дітям.

Після цього свято продовжилося на площі Героїв Майдану, де відбулось відкриття міської ялинки.

Вже за традицією, головна ялинка Шепетівки  запалює свої вогні саме 19 грудня – в День Святого Миколая. Михайло Іванович привітав усіх учасників дійства з початком новорічно-різдвяних свят, які триватимуть близько місяця.

Всі бажаючі грілися у веселому хороводі навколо ялинки, а вихованці ЦДЮТу виконували святкові пісні. Малеча завмерла в очікуванні дива: ось-ось запалають святкові вогники. За мить ялинка замерехкотіла різнокольоровими ліхтариками та прикрасами.

Насамкінець, учасників хороводу Святий Миколай пригостив солодощами і пообіцяв прийти наступного року.

img_1188

25498524_309100916262956_8961273588279875994_n

img_1168

img_1181

img_1205

 

     Споживчий ринок       

      mvs