Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Вітання Шановні працівники сільського господарства!

Шановні працівники сільського господарства!

imagesУ листопаді, коли на полях завершено всі роботи, наша країна традиційно відзначає День працівників сільського господарства.

Щиро вітаю вас з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік.!

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми, завдяки "золотим рукам", мудрості, досвідченості яких живе наша українська нива.

Немає жодної людини, мешканця села або великого міста, яка прямо або опосередковано не була б пов'язана з сільським господарством. Від стану справ у галузі безпосередньо залежить добробут і благополуччя наших громадян.

Дякую за вашу нелегку, але таку потрібну роботу. В День працівників сільського господарства бажаю всім трудівникам галузі та споріднених виробництв здоров'я і щастя, добра і достатку.

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а його праця буде належно пошанованою і поцінованою. Велика подяка всім хліборобам за вагомі здобутки.

З повагою

в.о. міського голови,

секретар міської ради М.І. Полодюк

 

     Споживчий ринок       

      mvs