5 жовтня 2004 року Указом Президента в Україні встановлено професійне свято - День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби, який щорічно відзначається у другу неділю жовтня. Проте державна санітарно-епідеміологічна служба вже більше 80 років є ефективною складовою галузі охорони здоров’я, яка забезпечує реалізацію державної політики у сфері профілактичної медицини, стоїть на варті здоров’я та працездатності людей, захищає їх від небезпечних інфекційних захворювань.
Заступник міського голови Тетяна Зайцева привітала працівників галузі зі святом та від імені міського голови вручила кращим працівникам санітарно-епідеміологічної служби Шепетівки Почесні грамоти. Тетяна Григорівна подякувала за високий професіоналізм, великий досвід і глибокі знання фахівцям галузі: «…адже ці якості поєднуються із загостреним почуттям відповідальності за здоров’я людей, утвердженням здорового способу життя. Нехай вам завжди посміхається доля, життя дарує спокій і добробут, а робота приносить лише радість і задоволення».
Із словами вдячності та з нагоди професійного свята до колег звернувся керівник санітарно-епідеміологічної станції Володимир Мазаєв. «Сьогодні 60 працівників служби своєю відданою працею не допускають розповсюдження небезпечних інфекційних захворювань і цим самим зберігають найцінніше - життя і здоров’я шепетівчан», - зауважив Володимир Васильович.
< Попередня | Наступна > |
---|