Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Проведено засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати

Проведено засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати

130528605722 червня 2011 року під головуванням першого заступника міського голови – Діхтярука О.Л. проведено засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, на якому було заслухано керівників підприємств-боржників, що допустили заборгованість із виплати заробітної плати. На даному засіданні також були заслухані керівники підприємств, які нараховують заробітну плату для своїх працівників в розмірі нижчому ніж законодавчо встановлений.

Крім того були обговорені результати рейдів проведених членами робочої групи зі сприяння легалізації “тіньової” зайнятості населення та “тіньової” заробітної плати у місті.

На засіданні комісії кожному роботодавцеві(цю) були доведені конкретні строки погашення існуючого боргу із виплати заробітної плати, приведення оплати праці до законодавчо встановлених мінімальних гарантій, а також належного оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Заступник начальника управління праці

та соціального захисту населення,

начальник відділу з питань праці

та соціально-трудових відносин

І.А. Дячук

            DSC00899

 


 

     Споживчий ринок       

      mvs