Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Михайло Полодюк зустрівся з ветеранами міста Шепетівки

Михайло Полодюк зустрівся з ветеранами міста Шепетівки

053У липні відбувся пленум Шепетівської міської ради організації ветеранів України, на який було запрошено очільника міста Михайла Полодюка.
Основне питання пленуму стосувалося посилення роботи по соціальному захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни. Усі присутні заслухати кваліфіковану доповідь голови ради Володимира Чікіна щодо реалізації вимог указу Президента України.
Серед першочергових задач було також визначено покращити інформаційну підтримку висвітлення подій ВВ війни у школах міста та посилити контроль за дотриманням гарантованого державою позачергового надання медичної допомоги у закладах охорони здоров’я.
Також учасники пленуму висловили підтримку курсу заданого керівництвом міста, а саме отримання містом Шепетівкою статусу міста 30км зони спостереження ХАЕС.
Окрім того, розглядалися проблеми дозвілля ветеранів, медичного обслуговування та перевезення автобусним транспортом.
На завершення заходу надано слово Михайлу Полодюку, який підсумував усі дискусійні питання конкретними фактами.
Михайло Іванович зауважив, що міська влада зацікавлена у реалізації прав та інтересів усіх категорій шепетівчан, особливо ветеранів. Проте сьогодні важливо аби кожен мешканець міста розумів ситуацію, в якій перебуває країна і з розумінням ставився до іноді непопулярних кроків влади.
Одночасно він наголосив, що у разі виникнення нагальних проблем, в тому числі пов’язаних із ставленням чи дискримінацією прав ветеранів ВВ, необхідно звертатися ососбисто до нього, аби оперативно та ефективно вирішити проблемні питання.
Михайло Полодюк також висловив слова подяки та відкритість до співпраці усім присутнім на пленумі міської ради організації ветеранів України.. 
 

     Споживчий ринок       

      mvs