Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Засідання спостережної комісії Шепетівської міської ради

Засідання спостережної комісії Шепетівської міської ради

IMG_136730 червня 2011 року відбулося засідання спостережної комісії Шепетівської міської ради, яку очолює заступник міського голови, голова спостережної комісії Тетяна Зайцева.

Основним завданням спостережної комісії є надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від покарання. В спостережну комісію входять представники різних установ та організацій, які спроможні надати професійну допомогу засудженим. На порядку денному було розгляд справ за поданням Шепетівського МРВ КВІ громадян, засуджених до позбавлення волі з іспитовим строком, громадських, виправних робіт та ін.

На засіданні спостережної комісії заслуховувалась інформація інспектора Шепетівського МРВ кримінально-виконавчої інспекції Ковальчука Ігоря Петровича щодо здійснення громадського контролю за особами, умовно-достроково звільненими від відбування покарання, про їх роботу (навчання) та поведінку в побуті.

Для заслуховування інформації на засідання було запрошено троє засуджених до позбавлення волі з іспитовим строком. З’ясовувались обставини їх працевлаштування, навчання, оформлення документів, атмосфера в родинному оточенні, обговорювались наступні дії щодо адаптації та подальшого розвитку кожного засудженого.

          Членами комісії була запропонована практична допомога щодо заходів соціального патронажу осіб, звільнених від відбування покарання.
 

     Споживчий ринок       

      mvs