Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Депутати міської ради відвідали Хмельницьку АЕС

Депутати міської ради відвідали Хмельницьку АЕС

032

          7 липня з ініціативи міського голови Сергія Антонюка депутатами міської ради VI скликання та працівниками виконавчого комітету проведено інформаційно-екскурсійний виїзний день в Хмельницькій атомній електростанції (ХАЕС).

В ході виїзду вони ознайомилися з роботою навчально-тренувального центру, на базі якого проводяться тренування персоналу ХАЕС, в тому числі оперативного, здійснили огляд ззовні діючого блока ХАЕС № 1, відвідали машинне відділення ХАЕС.

 Під час поїздки депутати міської ради зустрілись із Генеральним директором ХАЕС Миколою Панащенком. Микола Сергійович в доступній формі проінформував гостей про динаміку показників роботи ХАЕС, яка свідчить про мінімізацію ризиків та розповів про перспективи від будівництва блоків ХАЕС № 3 та 4.

Після доповіді генерального директора відбулось його спілкування з аудиторією. Депутати запитували про можливість включення міста до 30-км зони спостереження ХАЕС, про строки початку та завершення будівництва блоків № 3 та 4, про те, яка компанія буде проводити будівництво та чи можливе використання при цьому природних ресурсів Шепетівщини.

           Микола Сергійович запевнив відвідувачів про максимальне використання вітчизняних ресурсів при будівництві блоків ХАЕС № 3 та 4 і зазначив, що залучення іноземних ресурсів можливе у разі відсутності необхідних на теренах України.

"Get the Flash Player" "to see this gallery."

 

     Споживчий ринок       

      mvs