Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Відбулася апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

129 лютого відбулась апаратна нарада керівників відділів виконавчого комітету Шепетівської міської ради, посадових осіб місцевого самоврядування за головуванням в.о. міського голови, секретаря Шепетівської міської ради Михайла Полодюка. На нараді було заслухано доповідь керівника громадського формування з охорони громадського порядку «СВАРОГ-ЗАХИСТ» Василя Брезіцького.

Який доповів про взаємодію громадського формування «СВАРОГ-ЗАХИСТ» із Шепетівським МВ УМВС України у Хмельницькій області у сфері профілактики правопорушень та боротьбі із злочинністю протягом 2014 року.

Варто зазначити, що дане формування було створено ще у листопаді 2011 року. Усі члени організації забезпечені соціальним форменим одягом з відповідними шевронами, посвідченнями, нарукавними пов'язками та мають 1 автомобіль з відповідними реквізитами громадського формування.

Щоп'ятниці та щосуботи з 18:00 до 00:00 члени формування спільно із працівниками міліції беруть участь у патрулювання вулиць та інших громадських місць, а також при потребі здійснюють виїзди до шепетівського району.

Протягом 2014 року за участі «СВАРОГ-ЗАХИСТ» спільно з працівниками Шепетівського МВ було затримано 45 осіб за вчинення адміністративних правопорушень та 2 особи за підозрою у скоєні злочину.

Також впродовж наради було озвучено плани керівників відділів виконавчого комітету на поточний робочий тиждень та заслухано начальника міського управління освіти Людмилу Тихончук стосовно можливості та доцільності запровадження карантину у школах міста.

 

     Споживчий ринок       

      mvs