Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Молодіжна рада Шепетівки звітує про пророблену роботу у 2014 році

Молодіжна рада Шепетівки звітує про пророблену роботу у 2014 році

11На завершення робочої неділі стіни Шепетівської міської ради вітали учасників та волонтерів Молодіжної ради міста.

На черговому зібранні, доповідала голова Молодіжної ради Шепетівки, начальник відділу сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету, депутат Шепетівської міської ради Наталія Стасюк стосовно діяльності об'єднання за 2014 календарний рік.

Якщо не враховувати усіх акцій (маршів, виставок, створення графіті, фарбування мостів, нанесення вишиванок на міські стовпи та багато ін.), а виключно взяти до уваги збір коштів на учасників антитерористичної операції на Сході нашої держави, то було зібрано 18 тисяч 754 гривні.

З даної суми 9509 гривень було витрачено на придбання одягу (форми та берців) для бійців АТО; 4436 гривень було переказано на лікування важкопоранених, решта 4809 було витрачено на придбання необхідних приладів(прилади нічного бачення), формування посилок у зону проведення АТО(продукти харчування) та придбання пального для транспортування карети швидкої допомоги, що буде рятувати життя для бійців на Донеччині (селище Піски).

Усі присутні поділилися поглядами стосовно соціально-політичної ситуації в країні та місті і одноголосно вирішили, що розпочату діяльність і задану планку потрібно підтримувати на належному рівні. Тому що авторитет і довіру у жителів Шепетівки, важко завоювати проте легко втратити.

Тому очільник міста Шепетівка Михайло Полодюк зичить наснаги та нових ідей, які б молодь не соромилась висловлювати та з ентузіазмом реалізовувати, а керівництво міста зі свого боку буде надавати усю можливу та необхідну підтримку...

13

 

     Споживчий ринок       

      mvs