Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Привітали із славним ювілеєм

Привітали із славним ювілеєм

2212 лютого керуючий справами виконавчого комітету Шепетівської міської ради Галина Островська привітала зі славним ювілеєм з нагоди 100-річчя від дня народження Ганну Кучевську, яка народилась в цей день в 1915 році, та вручила ювілярці Почесну грамоту Хмельницької обласної державної адміністрації, квіти та цінний подарунок.

У своєму вітанні Галина Андріївна привітала ювілярку зі святом, побажала міцного здоров'я, щастя, радості і благополуччя, миру та ясного неба над головою.

Ганна Калениківна народилася в багатодітній сім'ї в селі Стригани Славутського району. Рано ставши сиротою змушена була у 14 років іти працювати на торф'яні розробки. Перший чоловік загинув у 1943 році. З 1943 по 1950 рік працювала у колгоспі.

Після війни Ганна Калениківна вдруге вийшла заміж, народила і виховала трьох доньок, має п'ять онуків. Отримала статус учасника Великої Вітчизняної війни, нагороджена ювілейною медаллю на честь 65-ї річниці Перемоги.

У свою чергу Ганна Калениківна подякувала гостям за таку неочікувану відзнаку та візит до неї. А також поділилася спогадами, незважаючи на свій вік.

 

     Споживчий ринок       

      mvs