Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Шепетівський «Дебют» прийняв гостей міста – учасників турніру із шахів

Шепетівський «Дебют» прийняв гостей міста – учасників турніру із шахів

2115 лютого міський шаховий клуб «Дебют» організував змагання на честь воїнів-визволителів та з нагоди 1-ї річниці Революції Гідності.

Присутні представники виконавчого комітету та засобів масової інформації були приємно здивовані, що до Шепетівки завітали гості із Полонного, Славути, Острога, Нетішина, Хорова, Оженіна, Вінниці, тощо.

Таким чином лише учасників різного рівня зібралося 26 чоловік.

До гостей заходу звернувся голова Федерації шахів міста Шепетівка Петро Береза. Допомагали йому в організації турніру відділ у справах сім'ї, молоді та спорту міськвиконкому та центр розвитку фізичного здоров'я «Спорт для всіх».

Змагання поводились у вісім турів по 15 хвилин. Ті ж, хто переможуть – отримають грамоти, кубки та грошові винагороди за 1, 2 та 3 місце. Окрім того, організатори заходу пообіцяли грамоти та винагороди для найстаршого та наймолодшого учасника Турніру міста Шепетівки.

Та це було не єдиним, чим здивували організатори змагань. У холі для уваги присутніх була презентована фотовиставка "Зима, що нас змінила", на якій експонувалися світлини з шепетівчанами, які були у перших рядах на Майдані Незалежності минулої зими та зробили Шепетівку відомою не лише як місто обласного підпорядкування, але й як місто із славними, хоробрими та відчайдушними мешканцями, які готові покласти на власне життя та здоров'я задля кращого майбутнього своїх дітей.

 

     Споживчий ринок       

      mvs