Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Призначено нового голову Хмельницької облдержадміністрації

Призначено нового голову Хмельницької облдержадміністрації

36 березня під час робочої поїздки до Хмельницької області Президент Петро Порошенко зустрівся з головами районних рад, міськими (міст обласного значення) головами, головами райдержадміністрацій та керівниками управлінь, установ і організацій області. На зустрічі були присутні голова обласної ради Іван Гончар, народні депутати України від Хмельниччини.

Під час зустрічі Глава держави представив активу краю нового голову Хмельницької обласної державної адміністрації Михайла Загородного.

Михайло Васильович Загородний 1966 року народження. До призначення очолював Чемеровецький солодовий завод ЗАТ «Оболонь», працював директором ТОВ «Оболонь Агро» та головою асоціації «Нива Оболоні». Наразі Михайло Загородний депутат Хмельницької обласної ради, висунутий обласною організацією Української Народної Партії, позафракційний, заступник голови постійної комісії обласної ради з питань сільського господарства, продовольства та земельних відносин, член депутатських груп «Народна рада» та «За солідарність».

Характеризуючи нового голову Хмельницької ОДА, Петро Порошенко зауважив, що новий керівник області все життя прожив на Хмельниччині і добре знайомий з сільськогосподарською справою. Президент зауважив, що агропромисловий комплекс в 2014 році дав приріст і є однією з найбільших конкурентних переваг України.

Петро Порошенко акцентував увагу новопризначеного керівника області на проблемах обороноздатності, прискорення реформ та необхідності протидії будь-яким спробам дестабілізації ситуації на Хмельниччині.

Говорячи про необхідні кроки щодо економічної та фінансової стабілізації, Президент наголосив на тому, що Україна очікує вже найближчим часом отримати позитивне рішення МВФ про початок розширеного кредитування України.

Президент поінформував учасників зібрання про процес врегулювання ситуації на Донбасі.

«Мир і реформи відкриють шлях до приватних іноземних інвестицій в Україну. Найважча в нашій історії зима позаду. Перемога буде за нами», - заявив Президент.

У рамках робочої поїздки до Хмельницької області Президент Петро Порошенко відвідав Національну академію Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького. Глава держави привітав випускників Академії, які достроково завершили навчання та отримали офіцерські звання.

Звертаючись до прикордонників, Президент сказав: «Днями у вашій Академії відбувся достроковий випуск офіцерів. Анітрохи не сумніваюся, що випускники, які поповнили прикордонні підрозділи, будуть гідними захисниками України». Ми повинні адекватно відповісти на будь-яку загрозу, бути здатними відстояти наші національні інтереси. Без сильної армії не може бути сильної суверенної держави».

Президент наголосив на важливості підготовки висококваліфікованих фахівців, які б відповідали сучасним вимогам несення прикордонної служби.

Президент також вручив державні нагороди п'ятьом воїнам-прикордонникам, які виявили мужність, високий професіоналізм та вірність військовій присязі під час проведення антитерористичної операції на Донбасі. Так, орден Богдана Хмельницького III ступеня отримали полковники Олексій Гавель та Денис Цяцькун, медалі «За військову службу Україні» – підполковник Ігор Іващенко та старший прапорщик Олександр Діхтяренко, медаль "За бездоганну службу" III ступеня – підполковник Леонід Дяк.

Петро Порошенко подякував їм за мужність, героїзм та самовіддану службу Вітчизні, за важку і небезпечну ратну працю.

«Наша перемога залежить від усвідомлення кожним військовослужбовцем своєї відповідальності за виконання доручених завдань. Впевнений, у війні за свободу, незалежність та територіальну цілісність ми переможемо. Кордони України будуть надійно захищені», – сказав Президент.

Присутні вшанували всіх, хто віддав життя у боротьбі за свободу та незалежність України, хвилиною мовчання.

На завершення зустрічі Глава держави ознайомився з матеріальною базою та організацією навчального процесу Національної академії Державної прикордонної служби.

2

 

     Споживчий ринок       

      mvs