Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Довіра формується з часом

Довіра формується з часом

7На черговий прийом громадян із очільником міста Шепетівки Михайлом Полодюком, як зазвичай, заздалегідь записалося біля десятка шепетівчан. Проте, на жаль, цього разу Михайло Іванович відбув із терміновою робочою поїздкою до обласного центру. Відповідно, чергову зустріч із мешканцями міста Шепетівки провів перший заступник міського голови Володимир Вихівський.

Серед основних питань, які задавалися до керівника, були земельні, оскільки за попереднього керівництва міста, низка питань, зокрема і земельних, вирішувалася в суворій бюрократичній реальності без урахування інтересів усіх сторін.

Сьогодні ж основним завданням чинної влади є розв'язання проблем на принципах прозорості відповідно до чинного законодавства. Начальники відділів у межах своєї компетенції допомагають громадянам у вирішенні їх питань, допомагають складати заяви, які усувають усі розбіжності у виділенні, приватизації майна, тобто сприяють людям правовими методами узаконювати свої наділи, тощо.

Також, на прийом завітали і представники магазинів, які розміщуються по вулиці Героїв Небесної Сотні з проханням покінчити із незаконною роздрібною торгівлею по вулиці, яка засмічує центр міста, псує бруківку і фактично такі підприємці не сплачують жодних податків.

Керівництво міста заспокоїло, що усіх приватних підприємців, які самочинно вирішують визначати собі торгівельні точки запрошено на робочу нараду. На нараді їм буде запропоновано низку альтернатив та торгівельних точок, які можна використовувати на законних підставах. Ті ж, хто будуть порушувати благоустрій міста, понесуть невідворотну адміністративну відповідальність.

 

     Споживчий ринок       

      mvs