Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Програма розвитку малого і середнього підприємництва в м. Шепетівка на 2015-2016 рр.

Програма розвитку малого і середнього підприємництва в м. Шепетівка на 2015-2016 рр.

145Рішенням LХІІІ (позачергової) сесії Шепетівської міської ради VI скликання, яка відбулася 18 грудня 2014 року була затверджена програма розвитку малого і середнього підприємництва в міста на 2015-2016 рр.

Дана програма розроблена з врахуванням положень Законів України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва», «Про Національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про дозвільну систему в сфері господарської діяльності», «Про адміністративні послуги», «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Державної стратегії регіонально розвитку на період до 2020 року» №385 від 06.08.2014 р. та інших законодавчих та нормативно-правових актів методичних рекомендацій щодо формування і реалізації регіональних та місцевих програм розвитку малого і середнього підприємництва, затверджених наказом Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва від 18.09.2012 року №44.

Програма розвитку малого і середнього підприємництва у м.Шепетівка на 2015-2016 роки є складовою частиною щорічних Програм економічного і соціального розвитку міста та є логічним продовженням Програми розвитку малого і середнього підприємництва у м. Шепетівка на 2013-2014 роки.

У випадку змін в економічному середовищі та соціальній сфері міста, зміни законодавчих та нормативно-правових актів Програма розвитку малого і середнього підприємництва м. Шепетівки може коригуватись.

Завантажити програму

 

     Споживчий ринок       

      mvs