Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Михайло Полодюк провів прийом громадян

Михайло Полодюк провів прийом громадян

53 квітня в. о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк провів прийом громадян з особистих питань. До Михайла Івановича надійшло 19 звернень від жителів Шепетівки.

Проте, на зустріч завітали не лише ті, хто заздалегідь планував звернутись до міського голови з наболілими проблемами, а й люди, які вирішили підняти проблемні питання міста та запропонувати інвестиції у розвиток інфраструктури міста. Зокрема, представники бізнесу цікавилися Шепетівським кінотеатром та умовами передачі його в оренду.

Стосовно ж інших питань, то такими на черговій зустрічі із керівником міста виявились виділення земельних ділянок, встановлення пільг для учасників АТО, поліпшення житлових умов, тощо.

Варто зауважити, частина проблем розв'язується одразу. Інші вимагають часу та дотримання процедури відповідного до чинного законодавства України. Серед таких - перейменування вулиці Лісної на вулицю Лісову, адже воно потребує прийняття рішення сесії міської ради. Дане питання Михайло Полодюк взяв на особистий контроль та прогнозовано воно отримає своє логічне вирішення на черговій сесії депутатів Шепетівської міської ради.

Таким чином, у ході прийому громадян кожного заявника було почуто, усі мали можливість висловитись та отримати, якщо не конкретне вирішення свого питання, то фахові поради, як та у який спосіб можна розв'язати проблему та у які інстанції звернутись для досягнення бажаного результату.

 

     Споживчий ринок       

      mvs