Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Відпрацьовано дії у випадку пожежі у міському територіальному центрі

Відпрацьовано дії у випадку пожежі у міському територіальному центрі

     103918 липня відбулось навчання з ліквідації пожежі в міському територіальному центрі управління праці та соціального захисту населення виконкому. У тренуванні взяли участь Микола Кикоть, депутат міської ради, завідувач сектором з питань НС та ЦЗН виконкому, Тетяна Пилипчук, начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому, директор територіального центру Віктор Рибчинський, персонал центру, служби цивільного захисту населення (РВ УМНС в Хмельницькій області, МВ УМВС в Хмельницькій області, аварійно-рятувальна служба газу, медична служба).
     

     Метою навчання було відпрацювання практичних дій персоналу територіального центру та спеціалізованих служб у випадку пожежі.
     Тренування показало, що працівники територіального центру володіють правилами поводження при виникненні пожежі, спеціалізовані служби готові до виконання завдань за призначенням.
    Важливим результатом навчання стало налагодження взаємодії між персоналом центру та працівниками спеціалізованих служб цивільного захисту.

"Get the Flash Player" "to see this gallery."

 

     Споживчий ринок       

      mvs