Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини 23 серпня - День Державного Прапора України

23 серпня - День Державного Прапора України

IMG_2394Шепетівщина відзначила День Державного Прапора України урочистим підняттям державного символу на площі біля краєзнавчого музею.

Керівництво міської ради, її виконавчого комітету, районної державної адміністрації, районної ради, представники сільських рад Шепетівського району, підприємств, установ, громадських організацій міста та району, шепетівчан в святковій атмосфері та музичному супроводі художніх колективів міста та району взяли участь в урочистому піднятті Державного Прапора.

Право підняти синьо-жовтий стяг було надано міському голові Сергію Антонюку, голові районної державної адміністрації Івану Адамцю.

        До відома, День Державного Прапора України відзначається щорічно 23 серпня відповідно до Указу Президента України від 2004 року. Державний Прапор – один з трьох офіційних державних символів, що символізують суверенітет держави. Значення синього та жовтого кольорів на прапорі традиційно трактують як поєднання чистого, мирного безхмарного неба, що простягнулося над жовтим кольором хлібного лану – символу мирної праці і достатку.

IMG_2391IMG_2393IMG_2401IMG_2403

 

     Споживчий ринок       

      mvs