Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Міська рада підтримує чистоту в Шепетівці

Міська рада підтримує чистоту в Шепетівці

33Багато шепетівчан задавалися питаннями, чи міська влада займається облаштуванням Шепетівки та її прибиранням? Проблема зумовлена тим, що у нашому місті є важливі залізничні вузли та міжобласні автомагістралі. Великий потік громадян поряд із недобросовісними мешканцями міста, які викидають сміття посеред вулиці, забруднюють місто і роблять його неохайним.

Повідомляємо, що виконавчий комітет Шепетівської міської ради спільно з комунальним підприємством «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство» постійно тримає на контролі чистоту міста та регулярно займається облаштуванням клумб, пам'ятників, вулиць та скверів Шепетівки.
Зокрема, із приходом весни і тепла були озеленені клумби біля меморіального комплексу «Вічний Вогонь», меморіалу «Танк», клумби на площі ім. Т.Шевченка, на розвилці вулиць Героїв Небесної Сотні та В.Котика, клумби біля міського військкомату, на площі Г.Кірпи та ін. Окрім прополювання, фахівці комунального підприємства висадили свіжі саджанці квітів: Агерантум, Чорнобривці, Лобелія. Регулярно проводиться догляд та обрізка багаторічних трояндових кущів.
Важливим аспектом догляду за містом є озеленення та скошування трави мотокосами. Зокрема, шепетівчани могли бачити міських комунальників у сквері та на алеї В.Котика, на площі станції Шепетівка, та ін. Усі роботи виконуються фахівцями КП ШРЕП на кошти міського бюджету. Окрім того, за дорученням міського голови Михайла Полодюка, усі комунальні підприємства, установи, організації міста, управління та відділи міськвиконкому провели благоустрій місць поховань, загиблих у період Другої світової війни, за чистоту та належний стан яких вони відповідають.

 

     Споживчий ринок       

      mvs