Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Всеукраїнський психологічний форум «Практична психологія: зона найближчого розвитку»

Всеукраїнський психологічний форум «Практична психологія: зона найближчого розвитку»

4913 травня за ініціативи практичних психологів міста Шепетівки, та підтримки інституту проблем виховання, Міжнародного центру розвитку та лідерства, громадської неприбуткової організації «Театр для діалогу», Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кафедри педагогіки і психології, обласного центру практичної психології та соціальної роботи, управління у справах сім'ї, молоді та спорту та управління освіти Шепетівської міської ради відбувся Всеукраїнський психологічний форум «Практична психологія: зона найближчого розвитку».

Метою форуму було опрацювання різних методів та підходів у роботі з наслідками травми для психічного здоров'я як дітей так і дорослих.

У форумі брали участь практичні психологи та соціальні педагоги області, зацікавлені цією темою спеціалісти, представники соціальних служб, громадських організацій, релігійних конфесій, управління у справах сім'ї, молоді та спорту, медики та учнівська молодь.

На форумі присутні приділили багато уваги роботі з підростаючим поколінням. Групове заняття з самовизначення старшокласників провела науковий співробітник лабораторії прикладної  психології освіти Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи НАПН України Ткачук І.І. 

Завершився форум прийняттям резолюції, врученням сертифікатів та обміном приємних вражень від насиченого дня. В адресу організаторів форуму звучало багато приємних та теплих слів щодо проведеного заходу.

50

 

     Споживчий ринок       

      mvs