Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Молодіжна рада готує Марш у Вишиванках

Молодіжна рада готує Марш у Вишиванках

7216 травня відбулося чергове зібрання активної молоді Шепетівки.

Цього разу юні шепетівчани під керівництвом начальника управління сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Наталії Стасюк вирішили втретє провести найбарвистіше свято року – Марш у Вишиванках.

Згідно із загальнодержавною традицією, свято відбудеться 19 травня.

Завтра о 13.00 год. гостинно запрошуємо шепетівчан та гостей міста на площу Тараса Шевченка, що перед будівлею Шепетівської міської ради.

Активісти Молодіжної ради планують розпочати захід, долучившись до міжнародної акції "Free Ukraine 25". Метою акції є поздоровити нашу державу із ювілеєм – 25-років з Дня Незалежності!

Умовами квесту є публічне виконання гімну України, його фільмування, завантаження у мережу Інтернет та передача для трьох учасників.

Члени Молодіжної ради одноголосно вирішили виконати державний гімн та передати естафету його виконання для: Шепетівського медичного училища, 12-го війського містечка, та ТОВ «Торговий Дім «Шепетівський цукор».

Далі усі бажаючі зможуть разом взяти до рук величезний прапор України і маршем у національному одязі пройти вулицями Островського та Героїв Небесної Сотні у міський парк культури та відпочинку.

У парку на шепетівчан чекатиме смачна каша, цікава концертна програма та безліч атракціонів та розваг.

 

     Споживчий ринок       

      mvs