Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Громада Шепетівки долучається до очищення вулиць

Громада Шепетівки долучається до очищення вулиць

1_0146 вересня відбулась нарада з головами квартальних комітетів під головуванням заступника міського голови Тетяни Зайцевої. У бесіді з представниками органів самоорганізації населення обговорено умови конкурсу, оголошеного виконавчим комітетом міської ради, на кращу вулицю та зразковий будинок «Разом дбаймо про чистоту міста!».

Тетяна Григорівна зазначила, що необхідно активізувати громадськість для очищення прилеглих територій проживання шепетівчан та виховання свідомого ставлення мешканців міста до збереження чистоти вулиць. Спільною роботою громадян і комунальних служб вдасться досягти охайного вигляду Шепетівки в цілому.

Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Вінницька зауважила, що головним критерієм вибору переможців конкурсу буде чистота. Шепетівчанам слід долучатись до облаштування рідного міста, адже лише разом можна досягти бажаного результату.

         21 вересня будуть визначені переможці конкурсу, які на День міста отримають цінні подарунки. А охайний вигляд міста тішитиме як шепетівчан, так і гостей міста.

1_0021_011

 

     Споживчий ринок       

      mvs