Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Відбулися урочистості з відзначення кращих у сфері спорту

Відбулися урочистості з відзначення кращих у сфері спорту

IMG_7645Дев’ятого вересня у музеї М.Островського відбулися урочистості з нагоди свята Дня фізичної культури та спорту. На свято були запрошені ветерани спорту, тренери, спортсмени, благодійники та інші шанувальники здорового способу життя..

З привітаннями до усіх присутніх звернулись: головний спеціаліст відділу у справах сім’ї,молоді та спорту Шуляк О.Д., депутат міської ради Юзвенко О.О, депетат міської ради Кушик В.С., директор НВК№3 Корнатовський П.М., ветеран спорту, вчитель фізичної кульути НВО№2 Приходько В.І., методист управління освіти Онісімчук В.І.

Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками за вагомий внесок у розвиток спорту в місті Шепетівка були відзначені:

  1. Заступник начальника лінійного відділу на станції Шепетівка, майстер спорту з кульової стрільби - Сільвестр Олександр.
  2. Слюсар з ремонту рухомого складу локомотивного депо санції Шепетівка - Огороднік Микола
  3. Тренер-викладач Шепетівської ДЮСШ - Медведь Володимир.
  4. Вчитель фізичної культури та спорту НВК№3- Дмитрик Руслан.
  5. Майстер спорту з важкої атлетики - Кулеша Олександр.

Грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та подарунками були відзначені ветерани спорту, кращі спортсмени та кращі тренери.

Грамотами управління освіти у м.Шепетівка були відзначені кращі вчителі фізичної культури та учні.

Усі присутні на святі могли насолоджуватися чудовими музичними та танцювальними подарунками вихованців міського будинку культури.

     Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту висловлює щиру вдячність за надану спонсорську допомогу в проведенні свята директору ДП «Шепетівський ремонтний завод» Жихарєву М.В., голові правління ВАТ «Шепетівкагаз» Туринському В.В. та приватному підприємцю Тимощуку С.П.

"Get the Flash Player" "to see this gallery."

 

     Споживчий ринок       

      mvs