Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Сьогодні на виїзді із Шепетівки відбулась заявлена акція протесту

Сьогодні на виїзді із Шепетівки відбулась заявлена акція протесту

img_02848 листопада до виконавчого комітету надійшла заява про проведення мітингу. Ініціатори протесту повідомили про акцію, яка пройде на дорозі національного значення Хмельницький – Рівне, на виїзді з міста.

Розпочалась вона у формі мітингу, люди висловлювали своє обурення через відсутність тепла в домівках та озвучували вимоги.

З початку акції з  протестувальниками був міський голова Михайло Полодюк, разом із першим заступником Володимиром Вихівським, долучились і депутати міської ради. Михайло Іванович повідомив людям,  які зібралися, про результати зустрічей у Києві та перспективи розв'язання цієї критичної ситуації.

Розповів, що власнику приватного теплопостачальника Андрію Карпенку поставили чітку вимогу - почати погашати заборгованість за спожитий газ, в іншому випадку він нестиме персональну відповідальність за зрив опалювального сезону у Шепетівці. Він пообіцяв 9 листопада залучити кредитні кошти для погашення боргу. Як тільки вони потраплять на рахунки НАК «Нафтогаз України», шепетівському газопостачальнику буде дана команда подати газ на котельні.

Після мітингування на узбіччі дороги люди почали переходити автошлях по зебрі  чим зупинили рух атотранспорту. Впродовж декількох годин міський голова приймав участь в акції параленьно відповідаючи на запитання та спілкуючись з  учасниками протесту.

Частина водіїв легковиків поставилась із розумінням до протестувальників, тому розверталися та їхали в об'їзд, так вчинила й частина  водіїв вантажівок, решта зупинилась і чекали завершення протесту. Проте, декілька разів виникали суперечки, дехто з водіїв намагався прорватися силою через мітингувальників.

Протестувальники вирішили, якщо завтра в їхніх домівках не стане тепло, вони вдадуться до крайніх мір і перекриють залізницю сполученням Київ – Львів.

img_0292

img_0318

img_0334

img_0347

 

     Споживчий ринок       

      mvs