Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Шепетівський міськрайонний суд відмовив ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» у скасуванні рішення про початок опалювального сезону у бюджетних закладах

Шепетівський міськрайонний суд відмовив ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» у скасуванні рішення про початок опалювального сезону у бюджетних закладах

radaЗима на носі і практично у всіх містах України комунальники вже давно розпочали опалювальний сезон. Проте, нашим мешканцям пощастило менше.

Де-юре у нашому місті розпочато опалювальний сезон:
з 10 жовтня 2017 року - в бюджетних закладах з індивідуальними котельнями м. Шепетівка,
з 13 жовтня 2017 року в бюджетних закладах з централізованим опаленням,
з 23 жовтня 2017 року по всій території міста.
Попри кардинальне зниження температури за вікном і оголошений початок опалювального сезону, в домівках шепетівчан та школах - зимно. ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», маючи свою думку коли починати подавати тепло у школи та садочки, оскаржив до суду рішення (навіть судовий збір сплатив) про початок подачі тепла до шкіл та бюджетних закладів, вважаючи, що маленькі шепетівчани повинні загартовуватись у спартанських умовах.

13 листопада 2017 року Шепетівський міськрайонний суд виніс рішення у даній справі, яким визнав необґрунтованими надумані причини для невиконання ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» своїх зобов'язань та відмовив в задоволенні позовних вимог ТОВ «Шепетівка Енергоінвест».
Спільні зусилля влади та громадськості дали позитивний результат.

23559426_967381326750982_2824562031111452225_n

 

     Споживчий ринок       

      mvs